ŽENU NA SLOVENSKU PřEJELO AUTO HNED DVAKRáT. SKONčILA V NEMOCNICI S VážNýM ZRANěNíM

K těžko pochopitelné nehodě došlo na přechodu ve Staré Ľubovni na východě Slovenska. Pětaosmdesátiletá žena skončila v péči lékařů poté, co ji jen pár kroků od jejího domova dvakrát srazilo stejné auto. O případu informovala TV JOJ.

Nehoda se stala na přechodu pro chodce ve slovenské obci Stará Ľubovňa. Pod koly osobního auta skončila starší žena v důchodu. V tu chvíli ještě netušila, že auto, které ji srazilo, ji přejede ještě jednou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Řidič na Náchodsku najel do chodců. Mezi osmi zraněnými jsou tři děti, zasahoval vrtulník

Za volantem seděla 62letá řidička. Ta zastavila a v panice vyběhla ven. Pak se stalo něco, co nikdo nečekal. Vozidlo se samovolně rozjelo. „Řidička z auta okamžitě vystoupila, ale nezabezpečila si vozidlo proti pohybu a to pokračovalo v jízdě a kolem přejelo zraněné chodkyni přes nohu,“ popsala pro web noviny.sk policejní mluvčí Jana Ligdayová.

Podobnou situaci si místní obyvatelé nepamatují. I když právě na tomto přechodu už v minulosti auto člověka srazilo. „To bylo před dvěma nebo třemi lety. Tehdy to byl smrtelný úraz,“ sdělila místní obyvatelka.

Pětaosmdesátiletou zraněnou ženu převezli záchranáři do nemocnice. Stále je hospitalizovaná a v péči lékařů. „Pětaosmdesátiletá žena utrpěla těžký úraz, který si vyžádá léčení,“ upřesnila Ligdayová.

2024-04-23T08:05:04Z dg43tfdfdgfd