TAJNá OSLAVA JIřINY BOHDALOVé: DORAZILO MNOHO SLAVNýCH JMEN, NECHYBěLA ANI MLADší SESTRA JARUšKA

Jiřina Bohdalová slaví své úctyhodné 93. narozeniny. Legendární herečka nejprve přijímala gratulace z pohodlí doma a v podvečerních hodinách se vydala na soukromou narozeninovou party v centru Prahy. Redakce eXtra.cz byla přímo na místě. Které známé osobnosti jí přijely pogratulovat a kdo dorazil až z dalekého Švédska?

Jiřina Bohdalová slaví úctyhodné 93. narozeniny. Populární herečka, která má na svém kontě celou řadů filmů i divadelních představení, slaví své životní jubileum už od samotného rána. Jedním z prvních VIP gratulantů byl bývalý prezident Miloš Zeman, který své letité kamarádce poslal krásnou kytici s gratulací, kterou sdílel na svém oficiálním facebookovém profilu. „Milá Jiřinko, vše nejlepší Ti přeji,“ připsal k fotografii pugétu Zeman, jenž Jiřině blahopřál i po telefonu.

Tři muži Jiřiny Bohdalové: První láska, krutá zrada Brzobohatého a podzim života s milionářem

Legendární "Bohdalka" dostávala gratulace celý den. Podle zjištění redakce eXtra.cz jí kurýři pravidelně přiváželi domů překrásné kytice. Bohdalová si nechala domů přivézt také nákup. Jak uvádí online deník Blesk, dnešní oslavenkyně stihla během dne zavítat také ke kadeřníkovi.

Vzácná návštěva ze Švédska

Kolem šesté hodiny se herecká ikona přesunula na tajný narozeninový večírek do vyhlášené restaurace Zelená zahrada, kam velmi ráda chodila na čínu se zpěvákem Karlem Gottem (†80) a dalšími slavnými kolegy. Pro Jiřinu přijel její režisér Zdeněk Zelenka, který pomohl do auta i její mladší sestře Jaroslavě, jež dlouhodobě žije ve Švédsku. Všichni společně následně vyzvedli i věhlasného hudebního producenta Františka Janečka.

Video: Jiřina Bohdalová na Comic Con 2024:

Podle informací redakce eXtra.cz by na oslavě neměla chybět herečka Simona Stašová, která na svoji milovanou maminku nedá dopustit. Pogratulovat přijeli také moderátor Libor Bouček či zpěvák Michael Kocáb.

Na momenty z tajné oslavy se podívejte v naší fotogalerii.

Související články

2024-05-03T19:18:00Z dg43tfdfdgfd