NEHODA UZAVřELA NA DVě HODINY PRAžSKý OKRUH U SLIVENCE. NA MíSTě PřISTáL VRTULNíK ZáCHRANářů

Kvůli nehodě dodávky a osobního auta u Slivence byl v sobotu odpoledne zhruba na dvě a půl hodiny uzavřený Pražský okruh ve směru k dálnici D1. Řidič dodávky zůstal ve vozidle zaklíněný. Po vyproštění byl vrtulníkem transportován do nemocnice, kam byla s lehčím zraněním převezena i řidička osobního auta, uvedla policie na síti X.

Auta se srazila na 15,5 kilometru Pražského okruhu kolem 13:00. Podle prvotních informací policie mělo jít o nehodu více vozidel, což se ale nepotvrdilo.

ČTĚTE TAKÉ: Brutální útok na ubytovně v Praze. Muže našli pobodaného v tratolišti krve

Na záběrech nehody zveřejněných pražskými hasiči bylo vidět dodávkové auto, které narazilo do středových svodidel. Policisté v místě havárie silnici kompletně uzavřeli, aby na ní mohl přistát vrtulník záchranné služby. Provoz na Pražském okruhu byl plně obnovený kolem 15:30.

Pražští hasiči uvedli, že po nehodě dvou aut museli z jednoho z nich vyprostit člověka. „V péči jsme měli muže, kterého jsme po stabilizaci vitálních funkcí a odpovídající farmakoterapii transportovali do traumacentra,“ doplnili na sociální síti pražští záchranáři.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Drama na Příbramsku. Autobus sjel do příkopu, šest dětí a dva dospělí utrpěli zranění

2024-04-20T11:47:15Z dg43tfdfdgfd