KAM SE PODěLA LUCIE, POSTRACH ULICE? ŽANETA FUCHSOVá BYLA DěTSKOU HVěZDOU, PAK SE PO Ní SLEHLA ZEM

Film Lucie, postrach ulice se objevuje na televizních obrazovkách přes čtyřicet let. Pro svůj úspěch se dočkal i pokračování s názvem ...a zase ta Lucie!, které bylo neméně úspěšné. Hlavní roli ztvárnila herečka Žaneta Fuchsová, které bylo v prvním díle 11 let. U herectví ovšem nezůstala a věnuje se asistenci režie. Jak se během 41 let proměnila?

Žaneta Fuchsová se proslavila jako dětská herečka, která prakticky vyrůstala před kamerou. Její první rolí byla Terezka v pohádce Kočičí princ, kde jí bylo pouhých pět let. To nastartovalo její hereckou kariéru. Stala se známou především díky filmům Lucie, postrach ulice a druhého dílu s názvem ...a zase ta Lucie!

Lucie, postrach ulice, už dávno není malá holčička: Takhle dnes vypadá Žaneta Fuchsová!

Poté hrála po boku Milana Šimáčka ve filmech Chobotnice z II. patra, které dávají především o vánočních svátcích a dodnes jsou mezi dětmi velice oblíbené. Jejím posledním snímkem byla pohádka Pan Tau a poté Žaneta Fuchsová pověsila herectví na hřebík.

Nezvládla konkurz

Paradoxně konec její kariéry zapříčinila přihláška na Státní konzervatoř, na kterou ji nakonec nevzali. Odůvodnili to nedostatečným talentem. Tehdy to byl pro herečku šok a vzala to jako životní selhání, jak informoval web Dotyk. A tak se Fuchsová vydala jiným směrem. Šla studovat střední ekonomickou školu. Po ukončení studia nastoupila jako sekretářka ve Zmožkově hudebním nakladatelství Carmen. Pracovala v různých účetních pozicích a vyzkoušela si práci v castingové agentuře. Nakonec se z ní stala asistentka režie.

Lucie, postrach ulice slaví narozeniny: Jak dnes vypadá dětská herečka Žaneta Fuchsová

Podle portálu ČSFD se od roku 2016 už před televizní obrazovkou neobjevila. Dnes je Žanetě Fuchsové 52 let, je rozvedená a má dvě krásné děti, dceru Michaelu a syna Radka.

Související články

2024-05-08T04:17:51Z dg43tfdfdgfd